Nämä lähes samanlaiset kakut tein Nina Flora -kukkakaupan 20 -vuotis juhlaan. Näitä olikin oikein ilo tehdä, koska Nina Flora oli yksi Kakkutaidetta kotikeittiössä -kirjan yhteistyökumppaneista. Kaikki kirjassa vilahtelevat upeat kukka-asetelmat ovat Nina Florasta ja heiltä todellakin saa persoonallisia tilaustyönä tehtyjä asetelmia juhlaan kuin juhlaan. Muita yhteistyökumppaneita kirjassa olivat Marjamäen Pajutila sekä Something Old, joista sain lainaksi kasapäin ihania astioita ja kuvausrekvisiittaa. Esitänkin tässä nöyrimmän kiitokseni kaikille kirjan yhteistyökumppaneille!
Blogissa on ollut taas hetken hiljaista, koska olin jälleen viime viikon Lontoossa. Ah, mikä mahdollisuuksien kaupunki se onkaan! Reissusta tulettekin kuulemaan lisää vielä!
Mutta mennään vielä takaisin kakkuihin, eli kuorrutteen sisältä löytyy vaaleat kakkupohjat ja sekamarjamoussea. Kakkuun toivottiin jotakin pinkkiä ja mikä olisikaa sopivampi koristelu kukkakaupan kakkuihin kuin kukat. Tein kaksi eri versiota koristeluista ja toisessa kakussa on kukkien lisäksi kultaisia syötäviä helmiä. Kukat tein sokerimassata ja maalasin tomuväreillä.
In English
It's been quiet on the blog again because I spent the last week in London, again. What a city full of opportunities! You will be hearing more about my fantastic trip later.
I made these cakes for a 20th anniversary of a flower shop that was a partner in making my first book. They made beautiful flower arrangements for the photographs in the book and I thought it would make perfect sense to decorate their cakes with edible flowers. I made the flowers from sugar paste and painted them with dust colors. The cakes are vanilla cakes with mixed berry mousse. Yummy!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Thank you for your comment!