sunnuntai 23. joulukuuta 2012

PIPARMINTTUKARKIT - PEPPERMINT TREATS


PIPARMINTTUMARENGIT
(40 kpl)

3 kananmunan valkuaista
2 1/2 dl sokeria
1/2 tl piparminttuaromia
Punaista pastaväriä

Kuumenna uuni 120 asteeseen. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri vaahtoon pienissä erissä koko ajan vatkaten. Lisää piparminttuaromi koko ajan vatkaten. Maalaa pensselillä pursotinpussin sisäreunaan punaisella pastavärillä pitkittäiset viivat pussin kärjestä lähtien vastakkaisille puolille pussia. Lusikoi marenki pursotinpussiin ja pursota marenkeja uunipellille leivinpaperin päälle. Paista marenkeja uunin keskitasolla n. 40 minuuttia ja laita uuni sitten pois päältä. Jätä marengit uuniin vielä hetkeksi ja nosta ne sitten jäähtymään huoneenlämpöön.


PIPARMINTTUVALKOSUKLAA

130 g valkosuklaata
Piparminttukarkkeja

Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa. Kaada valkosuklaa karkkivuokiin ja ripottele suklaiden päälle rouhittua piparminttukarkkia.


1 kommentti:

  1. Tehtailin eilen noita valkosuklaanamuja, iso kiitos mainiosta ideasta! Piparminttumarenkejakin olisi kiva kokeilla joskus, näyttävät tosi sieviltä. :)

    VastaaPoista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...