sunnuntai 16. joulukuuta 2012

PIKKUJOULUTUNNELMIA JA CAKE POPSEJA


Keskiviikkona tuli käväistyä Cafe Europan pikkujouluissa. Hyvä että tämän viikon pikkujouluilut tuli hoidettua jo arkipäivien puolella, koska koko viikonlopun vietinkin keittiössä monenmoisen jännän kakkuprojektin parissa. Kakuista puheen ollen (heh) Cafe Europassa oli hyvin kunnioitettavien suolaisten tarjoilujen lisäksi poikkeuksellisen trendikkäät jälkiruoat. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun söin Suomessa Red velvet kakkua (jos omatekemiä ei lasketa) ja vieläpä cake popsin muodossa. Voiko keksiä enää jenkkityylisempää jälkkäriä? Uskomatonta kyllä, mutta pystyin tämän kaiken innostuksen lomassa tekemään klassisen cake pop -mokan, jonka seurauksena puolet kakusta oli suussa ja puolet lattialla. Eiväthän ne popsit pysy aina tikuissa kiinni niitä tehdessä tai syödessä, mutta mitäs sitten. Ne on vaan niin in! Eikä tosiaan siinä vielä kaikki. Tarjolla oli myös minikuppikakkuja. Porkkanasellaisia. Nam.

In English:

Party with Red velvet cake pops and carrot mini cupcakes. In Finland. Can you believe it?






2 kommenttia:

  1. Olet tosi lahjakas tapaus! Olen ihastellut kauniita teoksiasi ja jaksan ihmetellä, miten joku pystyy moiseen. =)

    Onko muuten vinkkiä, mitä voisi käyttää cakepopseissa, jos ei saa syödä suklaata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En ole itse kokeillut, mutta saattaisi ehkä olla, että cake popseja voisi kuorruttaa pikeerillä eli samaisella tomusokeri-vesi/kananmunanvalkuainen seoksella, jolla piparkakkujakin koristellaan. Jos pikeerin jättää riittävän löysäksi voisi onnistuakin. Täytyykin ehkä itsekin kokeilla toimisiko tuo :)

      Poista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...