sunnuntai 30. joulukuuta 2012

OLYMPUS-KAMPANJA VOL 2


Nyt on vuorossa elämäni ensimmäinen videopostaus. Jännää! Indiedaysin ja Olympuksen kampanjaan liittyen sain käyttööni Olympus PEN Lite E-PL5 järjestelmäkameran. Testailin kameran videokuvausominaisuuksia ja tein (semisti härön) videon keksipopsien valmistamisesta. Video on kasattu PEN Lite -kameralla kuvatuista pätkistä. Videokuvauksen osalta kameran kosketusnäyttö tarkennustoimintoineen on erittäin kätevä. Tarkennuksen saa varmasti osumaan kohdilleen kun sen voi tehdä sormella näpäyttämällä ruudulla. Tämän kameran myötä videopostaukset voisi ottaa ihan tavaksi. Ainakin sen verran hauskaa videon tekeminen oli tällä helppokäyttöisellä järkkärillä!

Postauksen valokuvat on otettu samaisella kameralla hyödyntäen yhtä kameran taidefilttereistä. Kamera on kaikin puolin erittäin pätevä vehje niin valokuvaamiseen kuin videokuvaamiseenkin. Ensimmäinen tekemäni kampanjaan liittyvä postaus ja lisätietoja kamerasta löytyy täältä.

Kannattaa muuten käväistä kampanjasivulla osallistumassa kilpailuun, josta voit voittaa tämän upean järjestelmäkameran itsellesi!



Musiikkina videossa on James Blaken kappale CMYK.


Keksipopsit

10 kpl Domino-keksejä tai vastaavia
130 g valkosuklaata
10 kpl grillitikkuja
nonparelleja

Leikkaa grillitikkujen terävät kärjet pois saksilla. Kiinnitä keksit tikkuihin ja laita keksit tikkuineen jääkaappiin. Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kasta keksipopsit valkosuklaaseen ja laita ne leivinpaperilla peitetyn viileän alustan päälle (käytin pakastimessa viilennettyä marmorialustaa, mutta esimerkiksi kylmäkalle sopii tähän myös). Koristele popsit nonparelleilla ja laita jääkaappiin jähmettymään. Säilytä popsit jääkaapissa tai huoneenlämmössä.



4 kommenttia:

  1. Ihanaa, ja tuo kamera on kyllä tosi hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tuo kamera on kyllä oikein pätevä vehje monenmoiseen kuvaamiseen :)

      Poista
  2. Moikka! Sulla oli jossain postauksessa vaahtokarkkeja mikkä olit dipannu suklaaseen! Ajattelin koittaa niitä. Mutta miten tuo säilytys? Juhlat olisi sununtaina. Niin voinko tehdä ne jo pe tai la? Kiitos jo etukäteen :)

    T. Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei jostain syystä bloggeri ei ilmoittanut tästä kommentista ja vastaus on äärimmäisen pahasti myöhässä. Suklaaseen dipatut vaahtokarkit säilyvät ilmatiiviissä rasiassa huoneen lämmössä n. viikon. Paras lopputulos tulee käyttämällä Candy Meltsejä tai temperoimalla suklaan, jolloin suklaan pinta pysyy kiiltävänä säilytyksestä huolimatta.

      Poista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...