Tässä kakussa on vaalea gluteeniton kakkupohja ja täytteenä appelsiinimousse ja appelsiinipaloja. Kakun päällinen on valkosuklaa ganachea ja reunoilla on kermavaahtoa. Koristeet tein sokerimassasta ja maalasin tomuväreillä.
Valkosuklaa ganache:
250 g valkosuklaata
1,5 dl kuohukermaa
75 g voita
Laita kaikki kuorrutteen ainekset kattilaan ja kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes suklaa on täysin sulanut. Siirrä kuorrute kulhoon ja peitä kelmulla. Anna jäähtyä huoneenlämmössä. Älä laita kuorrutetta jääkaappiin. Vatkaa jäähtynyt kuorrute sähkövatkaimella kuohkeaksi.
In English:
This cake is a glute-free vanilla cake with orange mousse filling. I covered the cake with white chocolate ganache and some whipped cream. I made the flowers of sugarpaste and painted them with edible dust colour.
White chocolate ganache:
200 g white chocolate
1/2 cup heavy cream
60 g butter
Combine all the ingredient in a sauce pan. Heat over medium heat until the chocolate melts. Pour the ganache into a bowl and cover with cling film. Let the ganache cool in a room temperature. Do not refrigerate. Whip the ganache with an electric mixer until light and fluffy.
Hi :) What is best white chocolate bar you suggest?
VastaaPoista