maanantai 29. elokuuta 2011

Saarikakku - Island Cake


Tämä kakku oli tarjolla vaihto-opiskelijaporukan kokoontumisessa. Olimme asuneet yhdessä eräällä Kaakkois-Aasialaisella saarella ja kakun aiheena oli siis tämä kyseinen saari.

Kakussa on maidolla kostutettu suklaakakkupohja ja täytteenä valkosuklaa-minttutryffelimoussea sekä vadelmahilloa. Kuorrutteena olevan sokerimassan maustoin minttuaromilla ja sokerimassan alle laitoin suklaakreemin.




Kaikki koristeet on tehty sokerimassasta. Kukkien keskustat ovat kimallegeeliä ja palmun sisällä on spagettia tukena. Sinisen massan värjäsin tarkoituksella epätasaisesti, jotta pinnassa olisi meren tuntua.


1 kommentti:

  1. Tää on vaan niin hieno ja oi kaiken lisäks ihan älyttömän hyvää! Nam!!!

    VastaaPoista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...