perjantai 1. elokuuta 2014

KANSAINVÄLISESSÄ LEHDESSÄ! - CAKES & SUGARCRAFT MAGAZINE


Jihuuu!!! Olen eilisestä lähtien hyppinyt kattoon ja eilen illalla vatsa oli niin täynnä perhosia, että en meinannut malttaa mennä nukkumaan ollenkaan. Olin eilen iltapäivällä täydessä työntouhussa valtavan kokoisen ja valtavan ihanan hääkakun parissa, kun huomasin saaneeni sähköpostin Squires Kitchen:ltä. Kyseinen yritys ei varmasti ole mennyt keneltäkään kakkuilun tosiharrastajalta ohi heidän mielettömän leivontatarvike- ja julkaisuvalikoimansa ansiosta. Ja niille, joille SK on uusi tuttavuus, kerrottakoon nopeasti, että kyseessä on yksi maailman suurimmista leivonta-alan tarvikevalmistajista ja he julkaisevat useita kirjoja ja lehtiä ympäri maailmaa. Eilen saapuneessa sähköpostissa kerrottiin, että Cakes & Sugarcraft -lehden uusimmassa numerossa 126 on arvostelu kirjastani!

Tämä tuli minulle täytenä yllätyksenä, vaikkakin voin nyt vihdoin paljastaa Lontoon -matkojeni tärkeimmän syyn. Muistatteko, kun Lontoon matkapostauksessa kerroin tavanneeni sattumalta kakkukirjailijan? Hän innostui kovasti töistäni ja sana kiiri eteenpäin Squires Kitchenin editorille asti, kunnes sain eräänä päivänä kutsun palaveriin Farnhamiin Squires Kitchenin idylliseen päämajaan.

En ole eläessäni jännittänyt mitään niin paljon kuin tätä kyseistä palaveria. Junamatkalla Lontoosta Farnhamiin yritin olla ajattelematta sitä, että nämä tyypit tekevät töitä kakkualan supertähtien, kuten Peggy Porschenin, Carlos Lichettin, Mich Turnerin, Eric Lanlardin jne kanssa. Supertähtien, jotka leipovat kakkuja muille supertähdille, kuten Madonnalle, Kate Mossille, Elton Johnille ja Beckhameille. Ei mitään paineita, eipä juuri. Selailin junassa sormet jännityksestä hionneena pinkkaa luonnoksia kakuistani miettien, että miten mikään näistä olisi ikinä riittävän hyvä.

Squires Kitchenin tilat koostuvat kauniista vanhoista punatiilisistä rakennuksista. Kokonaisuuteen kuuluu kakkutarvikekauppa tuhansine koristeluvälineineen, toimituksen tilat sekä kansainvälinen kakkukoulu. Kun astelin tarvikeliikkeen lasiovesta upean kakkunäyteikkunan vierestä sisälle, kaikki junamatkalla (tai no oikeastaan pari kuukautta) tuntemani paniikki katosi. Tuntui, että juuri täällä minun kuuluukin olla ja olin pakahtua innostuksesta. Editori saapui aulaan ja johdatti minut palaverihuoneeseen, jossa iloisen jutustelun ja kakkujen suunnittelun lomassa mietin, että voiko olla mitään siistimpää, kuin olla juuri nyt tässä. Suunnittelemassa julkaisuja kansainväliseen kakkulehteen. Ehdottomasti yksi parhaista päivistä elämässäni. Palaverin päätteeksi sain esittelykierroksen SK:n tiloihin ja näin vilaukselta, miltä kakkukoulussa näyttää opetuksen aikana. Lopuksi sain valita tarvikeliikkeestä mukaani ihan mitä tahansa. Väistämätön "pikkulapsi karkkikaupassa" fiilis oli taattu. Ensimmäisenä minulle pakattiin mukaan kaikki tuoteuutuudet, mutta sen jälkeen pyörin varmaankin vielä tunnin liikkeessä ja poistuin sieltä mukanani vaikka mitä ihania vempaimia ja raaka-aineita. Vastalahjaksi jätin toimitukseen muutaman kappaleen kirjaani. Ja niinhän siinä sitten kävi, että seuraavaan Cakes and Sugarcraft -lehteen tulee ihka aito minun tekemäni resepti koristeluohjeineen ja vaihekuvineen!

Enpä ajatellut pienessä mielessänikään, että he tekisivät kirjastani vielä arvostelunkin. Olihan se vielä suomenkielinenkin. Suureksi ilokseni tekivät kuitenkin. Eikä minkälaisen tahansa arvostelun, vaan tällaisen (pahoittelut hieman tökeröstä suorasta käännöksestä):

"Emma Iivanainen on palkittu kakkutaiteilija, bloggaaja ja yrittäjä, joka kilpaili The Great British Bake Off -ohjelman suomalaisessa versiossa "Koko Suomi leipoo". Tämä on hänen ensimmäinen kirjansa ja Emman omaperäinen värikäs tyyli loistaa läpi monipuolisten reseptien sisältäen kuppikakkuja, marenkeja, kerroskakkuja ja macaron -leivoksia. Valoisat ja kirkkaat kuvat tekevät kirjasta erinomaisen inspiraationlähteen, vaikka et osaisi lukea suomenkieltä. Katso vaihekuvallinen englanninkielinen ohje Emmalta seuraavassa numerossa."

Uskomatonta, mutta totta.
Siellä minun kirjani on lehden Recommended reads -osiossa (siis suositeltavaa luettavaa!).
Ensimmäisenä suomalaisena ikinä.
Samassa jutussa Peggy Porschenin uusimman kirjan kanssa.
OMG.


In English

A review of my book is on the latest issue of Cakes and Sugarcraft magazine! I'm super super happy and thankful for the lovely review. The magazine is sold world wide and you can find the review on the "Recommended readings" section. And look out for a step-by-step guide in English from me on the next issue 127!

24 kommenttia:

  1. OMG Emma :D! Ihan huikeeta! Isosti onnea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 On se ihan uskomatonta, mihin kaikkialle sitä voi leipomalla päätyä :D

      Poista
  2. Huhhuh, ihan mieletöntä! Saat olla kyllä niin ylpeä itsestä ja omista taidoistas (': ONNEA!

    VastaaPoista
  3. WAUDE, ihan tosi mageeta!! ��

    VastaaPoista
  4. Sun kirja on aivan ihana viimein kun sen tänään sain käteeni<3 Onnea! T:Veera

    VastaaPoista
  5. Wau! Onnea! Laita ehdottomasti kuva, mitä sait mukaan putiikista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Katsotaan saisinko vielä kuvan aikaiseksi, kaikki tarvikkeet ovat olleet koko kesän kovassa käytössä kun olen tehnyt tilauskakkuja :) Mutta mukaan lähti siis mm pitsijauhetta, valmiiksi sävytettyä pikeerijauhetta, kukkamassaa, kukka- ja lehtimuotteja, pitsi- ja korumuotteja, kimalle- ja satiinitomuvärejä ja kasa Squires Kitchenin lehtiä: Bake School, Cakes & Sugarcraft ja Wedding Cakes.

      Poista
  6. Onnea<3 t.äiti Turusta

    VastaaPoista
  7. Onneksi olkoon, hieno saavutus! Wau! Minä olen saanut aikaan tasan yhden ainoan ei-perinteisen-kakun http://epatrendikasruokablogi.blogspot.fi/2013/10/happy-halloween.html minkä jälkeen totesin, että sellainen homma on parasta jättää niille jotka sen osaavat :) Ja sinä kyllä osaat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuo halloween kakkuhan on upea! Rohkeasti vain leipomaan lisää! :)

      Poista
  8. Hieno saavutus onnea! Eksyin ekaa kertaa sun blogiin ja heti varasin kirjasi kirjastosta.

    VastaaPoista
  9. Niin mahtavaa Emma!! Oot mahtava inspiraationlähde!

    VastaaPoista
  10. Congratulation <3 so amazing and you are really amazing :D

    VastaaPoista
  11. Wau- upeaa Emma, onnea isosti! Todella hieno saavutus, joten ei ihme, jos jalat ei hetkeen koske maata ;).

    VastaaPoista
  12. Voi, ihan mahtavaa Emma!! Onnea! :)

    VastaaPoista
  13. Huippujuttu Emma, sulla o kyllä mahtava tulevaisuus alalla, palijon onnia, kaiken menestyksen oot ansainnu!

    VastaaPoista
  14. Onneksi olkoon! Olet niin ansainnut sen! :) Olen lukenut sun blogia tosi pitkään, ja olet niin lahjakas ja myös miellyttävä luonteeltasi mitä blogin ja Koko Suomi leipoo ohjelman kautta on saanut vaikutelmaa, niin ihanaa että kerrankin meni oikeaan osoitteseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ihana kuulla, että olet seurannut blogia pitkään ja katsoit Koko Suomi leipoo -ohjelmaakin. On tämä jotenkin niin mielettömän ihanaa ja jännää. Seuraavassa lehdessä on jo kokonainen resepti, tuntuu niin uskomattomalta! :)

      Poista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...