keskiviikko 7. marraskuuta 2012

KARKKIKUKKIA NAM! - FLOWER CAKE


Hyvän ystäväni syntymäpäiviä vietettiin viime viikonloppuna ja tein tämän kakun juhlia varten. Toiveena oli kaksikerroksinen valkoinen porkkanakakku kukkakoristeilla. Ystäväni pitää pinkistä ja vaaleanpunaisesta, joten valitsin kukkiin tämän värimaailman. Kukat tein vaniljanmakuisesta karkkimassasta ja maalasin tomuväreillä.

Kukkien syömäkelpoisuus kyseenalaistettiin juhlien aikana pariinkin kertaan. Todistaakseni asian maistoin itse yhtä kukista ja nehän maistuivat paremmilta kuin muistin. Kuin vaniljakarkkia! Vaikkakin kakkuja (ja itseasiassa kaikkea mahdollista makeaa) syön jatkuvasti, koristeita tulee hyvin harvoin itse maisteltua. Rapeat karkkikukat ovat back on the menu.

In English:

I made this cake for my friend's birthday. The cake is a carrot cake with cream cheese filling. My friend wanted to have a two-tier white cake with sugar flowers. She loves pink so I painted most of the flowers pink. I had a hard time at the party convincing people that the flowers really are edible.








6 kommenttia:

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...