keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

KIRJA ON JULKAISTU!


Kakkutaidetta kotikeittiössä -kirjani on nyt julkaistu ja löytyy kirjakaupoista kautta maan! Itse joudun vielä pari päivää jännittämään ennen kuin palaan Suomeen Lontoon kakkuseikkailuilta ja näen kirjan painettuna. Yllä olevassa kuvassa on pieni maistiainen kirjan sisältä. Jos teillä jollain on jo kirja käsissänne, niin jättäkää ihmeessä kommenttia, miltä vaikuttaa! Pari ihanaa kommenttia tulikin jo aikaisempaan postaukseen aiheesta. Kiitos tuhannesti niistä!

Kirjan sisällöstä voi lukea lisää KIRJA - BOOK -välilehdeltä.

Ja terveisiä siis Lontoosta! Kakkuosaamista on tullut päivitettyä vaikka kuinka ja olen tavannut hurjan paljon mielenkiintoisia ihmisiä kakkujen parista. Täytyypä tehdä aiheesta postaus kun palaan Suomeen, koska ohjelmassa oli mm valtaisat kakkumessut, suklaafestivaalit, kakkutaidenäyttely (teoksia sai syödä suoraan näyttelystä) ja tietenkin Ladureen macaron -leivoksia ja paljon paljon muuta!


22 kommenttia:

  1. Kirja tuli eilen postissa ja on kerrassaan upea - lämpimät onnittelut! Leipomuksissasi on aina joku jännittävä juju ja lopputulokset ovat taidetta. Kiitos monista ohjeista ja vinkeistä, joista jokusta on kokeiltava mahdollisimman pian. Aurinkoista pääsiäistä ja kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kuulla! Toivottavasti kirjasta on iloa pitkään :) iloista pääsiäistä ja kevättä sinulle myös! :)

      Poista
  2. Sain myös kirjansi eilen ja se on ihana!! Paljon ehdin sitä jo selailla, mutta tänääkin löytyi taas kaikkea uutta... Kauniita kuvia, ihania ideoita ja vaikea päättää, mitä lähtisin ensiksi kokeilemaan :) Kiitokset sinulle kaikesta vaivannäöstä - lopputulos on huikea!

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos, kivaa kuulla, että pidät kirjasta ja että se tuo uusia ideoita vielä ensimmäisenkin selailukerran jälkeen :) Aurinkoista kevättä ja leipomisen iloa!

    VastaaPoista
  4. Kirjasi on kyllä ihana :) lasten kanssa mietittiin, kokeiltaisiinko ensimmäiseksi macaronseja vai minttumarenkeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minttumarengeista on hyvä aloittaa ja edetä sitten macaron leivoksiin, joissa on hieman enemmän vaiheita :)

      Poista
  5. Ostin eilen kirjasi ja se on ihana! Satuin vain houmaamaan muutoman virheen siellä. Eivät ne kyllä minua haittaa mutta halusin kertoa jos et itse ole huomanut. Banaanikakku reseptissä yhdessä kohdassa lukee Baanaanikakku ja alussa olevissa vinkeissä kahdellavärillä pursottaessa sivu numerot ovat väärin. Siinä ohjataan hortensiakuppikakkuihin ja marenkitikkareihin mutta sivunumerot ovat menneet kaksi sivua pieleen. Nämä sieltä nyt olen bongannut ja ajattelin vain ilmoitta niistä, mutta aivan ihastuttava kirja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta! Ja voi ei, korjataan ehdottomasti seuraavaan painokseen. Omat kirjani ovat vieläkin pääsiäisen yli postissa kiinni. Kiva kuulla, että tykkäät kirjasta! :)

      Poista
  6. Minullekin kirja saapui tällä viikolla ja itsekin huomasin virheet, mitkä jo anonyymi kertoikin :).
    Upeat kuvat ja hyvät ohjeet. Blogiinikin pienen mainostuksen laitoin. Tilasin kirjan itselleni syntymäpäivälahjaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mainoksesta blogissasi :) ja voi ei, korjataan seuraavaan painokseen! Kiva kuulla, että tykkäät kirjan kuvista ja ohjeista! Hauskaa pääsiäistä! :)

      Poista
  7. Saanko kysyä kuinka montas reseptiä kirjassa ois? Haluaisin mielelläni ostaa, mutta en uskalla ellen tiedä hieman sisällöstä! Onko kirjalla palautus 14pv?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjassa on 32 reseptiä, joissa mukana siis ohjeet myös koristeiden tekemiseen. Lisäksi kirjassa on tekniikkaosio, jossa opastetaan vaihekuvin mm. macaron-leivosten valmistaminen ja kakun kuorruttaminen kreemillä ja sokerimassalla. Kirjalla on 14 päivän palautusoikeus :)

      Poista
  8. Aivan ihana kirja! Kävin ostamassa :)
    Todella kivaa, kun kerrankin on kunnolla kerrottu esim. miten sokerimassaa käytetään, sen sijaan, että käsketään vain kuorruttamaan. Tällaiselle aloittelevalle "kakkutaiteilijalle" tällainen rautalangasta vääntäen opettaminen sopii parhaiten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihanaa kuulla, että kirjasta on hyötyä ja iloa!!! :)

      Poista
  9. Kiitos herkullisesta kirjasta! Kuvitus on varsinkin upea, ja helpolla macaron-reseptillä sain loihdittua lähes täydelliset leivokset (ensi kerralla sekoitan taikinaa vielä inan lisää). :)

    VastaaPoista
  10. Kirja tuli eile ja sulle on jo ilmoitettu varmaa niistä virheistä pursottamisesta ja muutamasta kirjoitusvirheestä! MUTTA HUIKEA KIRJA KERRASSAAN! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo uuteen painokseen korjataan :) Kiitos ihanaa kuulla, että pidät kirjasta! :)

      Poista
  11. Kiitos Ihanasta kirjasta! Mistä tuollaisen valkoisen, korkeajalallisen kakkuvadin voi ostaa? Esim. Sivu 88. Leilas Generalstore myy ruotsissa, mutta saako vatia Suomesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain kakkuvadin poikaystävältäni lahjaksi ja hän oli tilannut sen Yhdysvalloista. Voi tosiaan olla, että niitä ei Suomesta saa vielä. Briteistä ja Ruotsista saa varmaankin verkkokauppojen kautta tilattua :)

      Poista
  12. Thanks for the info, maybe I can use this ended my tufted marketing and I've been use untold anulus media in run a interaction and they someone existing a big amend on me.

    VastaaPoista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...