keskiviikko 21. elokuuta 2013

PIENI HÄÄPÄIVÄKAKKU - ANNIVERSARY CAKE



Tällä kakulla juhlistettiin ensimmäistä hääpäivää ja kakku menikin samaan osoitteeseen kuin vuosi sitten kaksi hääkakkua, bridal shower kakku ja kahdet hääpikkuleivät. Hääpäiväkakkuun oli tilaajalla selkeä visio ja toiveena oli aikalailla kaikki, mitä kuvassa näkyy väreineen ja muotoineen. Tästä kakusta ei ainakaan hempeyttä puutu! Koristelun alta löytyy mehevä suklaakakku, kahvisuklaakreemiä ja ranskalaista kirsikkahilloketta kuten alkuperäisessä hääkakussakin.

In English:

I made this cake for an anniversary of a wedding day. The same couple ordered a year ago two wedding cakes, a bridal shower cake and two kinds of wedding cookies. This cake has the same flavor as the wedding cake and it is a chocolate cake with chocolate buttercream and cherry compote. The design of the cake is exactly the way the orderer wanted it to be. Can a cake design get sweeter than this?




6 kommenttia:

  1. Kiitos ihanista kommenteistanne! Thank you for your lovely comments!

    VastaaPoista
  2. Olisiko sinulla ohjetta käyttämääsi mokkakreemiin? Kehut sitä kirsikan kaverina niin monessa kakussa että kiinnostaisi kovasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mokkakreemiin tulee 150 g pehmeää voita, 3 rkl hyvää kaakaojauhetta (esim Van Houten), 1,5 dl tomusokeria, 1 tl vaniljasokeria, 2 rkl vahvaa hyvää kahvia jäähdytettynä. Kaikki kreemin ainekset vatkataan keskenään kuohkeaksi sähkövatkaimella. Kannattaa vatkata riittävän pitkään, jotta kreemistä tulee kunnolla kuohkeaa. Jos käytät suolatonta voita, kannattaa lisätä ripaus suolaa reseptiin. Voi kannattaa ottaa hyvissä ajoin huoneenlämpöön, jotta se ehtii kunnolla pehmetä ja vaahtoutuu hyvin. Kreemi säilytetään jääkaapissa, mutta tarjoillaan aina huoneenlämpöisenä, koska se kovettuu kylmässä.

      Poista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...