tiistai 14. helmikuuta 2012

SUKLAAKAKKUPOPSIT - CHOCOLATE CAKE POPS


Kakkupopsit ovat mukavan kokoisia suupaloja ja hauskoja tarjottavia. Red Velvet -kakusta jäi paistetun kakun pinnan tasoittamisen jälkeen sopiva pala kakkua ja kuorruttamisen jälkeen hieman tuorejuustokuorrutetta, joten päätin tehdä kakusta ja kuorrutteesta kakkupopseja. Kakkupopsit ovatkin hyvä tapa hyödyntää ylijäänyt kakku ja kuorrute. Ja miksei voisi paistaa mehevän kakkupohjan ihan vartavastenkin kakkupopsien tekemistä varten.


Kakkupopsit tehdään murustamalla mehevä kakkupohja pieniksi muruiksi ja sekoittamalla kuorrute murujen sekaan. Massasta pyöritellään pieniä palloja, jotka kiinnitetään suklaan tai Candy Meltsien avulla tikkaritikkuihin. Hetken aikaa jääkaapissa jähmettyneet popsit kuorrutetaan suklaalla tai Candy Meltseillä kastamalla popsit kuorrutteeseen. Nämä kakkupopsit kuorrutin minttusuklaanmakuisilla Candy Meltseillä. Koristeena on nonparelleja sekä pasta- ja tomuväreillä maalattuja sokerimassakoristeita.

I had some leftover pieces of red velvet cake and I decided to try to make cake pops. I made the pops by mixing red velvet cake and cream cheese frosting. I dipped the pops in mint chocolate Candy Melts and surprisingly this combination worked out well and the cake pops were absolutely delicious. I decorated the pops with flowers and butterflies I had made earlier and finished the art work with thin ribbons.


4 kommenttia:

  1. En ole tälläsiäkään ikin enne missään nähny, nää on juur ku mulle. Näit vois joskus ite kokeilla (niinpäniin). Tai kokeilla muuten mitä on noi Candy Meltsit. Tai jotain ees tehdä. Joskus. Ehkä. Tai ihastella vaan lisää sun tekemiä upeita juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin lisäillä myös cake popsien ohjeita tänne blogiin niin pääset kokeilemaan! :)

      Poista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...