Tämän kakku oli tarjolla Hong Kongin matkan suunnitteluiltamissa. Toiveena oli jotain teemaan sopivaa, muuten sain vapaat kädet suunnitteluun. Vaikka Hong Kongista tuleekin ensimmäisenä mieleen moderni metropoli pilvenpiirtäjineen, päädyin kuitenkin perinteiseen kiinalaiseen tyyliin kakun koristelussa. Kakussa yhdistyvätkin ehkä tunnetuimmat Kiinan symbolit: viuhka, lohikäärme, kirsikankukat ja punainen väri.
Kakusta toivottiin superkevyttä, joten tein rasvattoman vaalean kakkupohjan, jossa korvasin sokerin makeutusaineella. Täytteenä oli makeutusaineella makeutettu lähes rasvaton limemousse sekä hedelmäsosetta. Kuorrute ja lohikäärme ovat itsetehtyä vaahtokarkkimassaa. Kirsikankukat ja oksat ovat valmista vaahtokarkkimassaa. Viuhkan liukuvärjäyksen maalasin tomuväreillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Thank you for your comment!