Näissä tuplasuklaa kuppikakuissa on suklaakakkua, jonka päällä on valkosuklaakuorrute. Kukat ovat tomuväreillä maalattua sokerimassaa. Kukkien keskustat ovat syötävää kimallegeeliä.
Sulata valkosuklaa ja anna jäähtyä. Vaahdota kerma. Lisää valkosuklaa ohuena nauhana kermavaahdon joukkoon koko ajan sähkövatkaimella vatkaten. Varo vatkaamasta liikaa, jotta kerma ei juoksetu.
En onnistunut löytämään tätä reseptiä ja olisin kovin kiinnostunut tietämään miten valmistit valkosuklaakuorrutteen! Aivan upeita kaikki tekeleesi:D
VastaaPoistaKiitos! :)
PoistaValkosuklaakuorrute:
2,5 dl vispikermaa
130 g valkosuklaata
Sulata valkosuklaa ja anna jäähtyä. Vaahdota kerma. Lisää valkosuklaa ohuena nauhana kermavaahdon joukkoon koko ajan sähkövatkaimella vatkaten. Varo vatkaamasta liikaa, jotta kerma ei juoksetu.
Mukavia leipomishetkiä!