Siitä on itseasiassa niin kauan aikaa, että en tarkalleen muista enää, mutta taustavärin ja elementtien leveydet pystyi vaihtamaan bloggerista mallin muokkaus -toiminnoilla, ilman sen suurempaa koodaamista. Pitäisi siis löytyä valmiista valikoistakin :)
Moikka! Kirjassasi oli muutamia reseptejä kaksikerroksisille kakuille, joissa oli esim. 15 ja 20 cm kokoiset kakut päällekkäin. Jos haluaisin kuitenkin tehdä vain yhden 15 cm kakun, niin onko sinulla jotain näppärää laskutoimitusta, jonka kanssa taikinan ja täytteiden määrän voisi jakaa sopimaan tuohon 15 cm kakkuun? :D Vai kannattaako vain ottaa sellainen suurinpiirtein mitta -malli kirjan muista 15 cm kakuista? :)
Moikka! Helpointa on ehkä tehdä niin, että jaat reseptin kahtia ja sitten kannattaa säännöstellä hieman taikinan ja täytteiden määrää riippuen vuoan korkeudesta. Reseptin voi myös jakaa kolmeen osaan, jolloin kakusta tulee hieman matalamman mallinen :)
Wau!
VastaaPoistaToi on IHANA!!! Miten sä osaat oikein tehä tollasia!?
VastaaPoistaKiitos! Vaikee kysymys :D Ehkä tässä on pientä hulluutta mukana kun käyttää yhden kakun väkertämiseen niin kauan aikaa :D
PoistaVau!! Tosi hieno. Mulla olisi muuten kysymys blogista... mistä olet asentanut tämän blogin taustaväriksi tuon vaaleanharmaan (reunoilla)?
VastaaPoistaSiitä on itseasiassa niin kauan aikaa, että en tarkalleen muista enää, mutta taustavärin ja elementtien leveydet pystyi vaihtamaan bloggerista mallin muokkaus -toiminnoilla, ilman sen suurempaa koodaamista. Pitäisi siis löytyä valmiista valikoistakin :)
PoistaTodella upea kakku, olet taitava :)
VastaaPoistaKäy ilmoittamassa kakkusi Unelmakakku-kilpailuun niin voit päästä Pariisiin herkuttelemaan! :)
http://www.raminkonditoria.fi/index.php/unelmakakku/
Kiitos! :)
PoistaMoikka!
VastaaPoistaKirjassasi oli muutamia reseptejä kaksikerroksisille kakuille, joissa oli esim. 15 ja 20 cm kokoiset kakut päällekkäin. Jos haluaisin kuitenkin tehdä vain yhden 15 cm kakun, niin onko sinulla jotain näppärää laskutoimitusta, jonka kanssa taikinan ja täytteiden määrän voisi jakaa sopimaan tuohon 15 cm kakkuun? :D
Vai kannattaako vain ottaa sellainen suurinpiirtein mitta -malli kirjan muista 15 cm kakuista? :)
Moikka! Helpointa on ehkä tehdä niin, että jaat reseptin kahtia ja sitten kannattaa säännöstellä hieman taikinan ja täytteiden määrää riippuen vuoan korkeudesta. Reseptin voi myös jakaa kolmeen osaan, jolloin kakusta tulee hieman matalamman mallinen :)
PoistaSelvä juttu, kiitos vastauksesta! :)
Poista