Moikka, minäkään en löytänyt kysymystäsi mistään... En tiedä siis minkälainen kysymys oli kyseessä, mutta minulla sattui olemaan tässä juuri kirjoitettavana ohje pistaasimacaroneihin, joten tässä yksi versio :D
Ripottele macaron -kuorien pursottamisen jälkeen kuorien päälle hieman veitsellä todella hienoksi rouhittuja suolattuja pistaasipähkinöitä ja jätä kuoret sitten kuivumaan.
Kuorien perusohje löytyy täältä: http://www.paintedbycakes.com/2013/10/lime-macarons.html
Kiitoksia! Ohjeistasi on muodostuu huikeita juttuja! Kaikki mahdolliset ohjeesi macaroneista, kuppikakuista ja kekseistä len kokeillut! Kiitos ja kiitoas lisää :) !!
yeah.. tyylikkäin pulla mitä mä oon nähnyt.
VastaaPoistaHehehe pullatkin tarvii vähän stailausta joskus :D
Poistamillä kameralla kuvaat ?
VastaaPoistaIhan tällaisella antiikin aikaisella Canon EOS 350D kameravanhuksella. Ehkä vielä joskus koittaa se päivä, että raaskin hankkia kunnollisen kameran :D
PoistaKysyin aiemmin pistaasi macaroneista ja nyt en muista enää mihin postaukseesi len sen kommentoinut? :)
VastaaPoistaHauskoja kuvia nuo kaikki!
HML 16v poika :)
Moikka, minäkään en löytänyt kysymystäsi mistään... En tiedä siis minkälainen kysymys oli kyseessä, mutta minulla sattui olemaan tässä juuri kirjoitettavana ohje pistaasimacaroneihin, joten tässä yksi versio :D
PoistaRipottele macaron -kuorien pursottamisen jälkeen kuorien päälle hieman veitsellä todella hienoksi rouhittuja suolattuja pistaasipähkinöitä ja jätä kuoret sitten kuivumaan.
Kuorien perusohje löytyy täältä:
http://www.paintedbycakes.com/2013/10/lime-macarons.html
Pistaasipähkinätäyte:
200 g tuorejuustoa
1/2 dl tomusokeria
2 rkl hienoksi rouhittuja suolattuja pistaasipähkinöitä
Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään ja täytä macaron kuoret.
Kivaa, että olet löytänyt blogini pariin! :)
Kiitoksia! Ohjeistasi on muodostuu huikeita juttuja! Kaikki mahdolliset ohjeesi macaroneista, kuppikakuista ja kekseistä len kokeillut! Kiitos ja kiitoas lisää :) !!
PoistaKiitos! Voikun kiva kuulla! :)
Poista