tiistai 31. heinäkuuta 2012

CAKE COURSE AND CHOCOLATE MARSHMALLOWS


Hääteemaiset postaukset onkin loogista aloittaa polttareilla. Näitä polttareita vietettiin kakkukurssin merkeissä viime lauantaina. Yksi kaasoista otti minuun yhteyttä ja kysyi voisinko järjestää polttariporukalle kakkukurssin ja voitte kuvitella, että todellakin innostuin ideasta. Morsian on kovin kiinnostunut kakunkoristelusta ja kurssi painottuikin sokerimassakoristeiden tekemiseen. Tein kurssilaisille valmiiksi suklaakakun mansikkamoussetäytteellä ja kurssilaiset saivat itse koristella kakun haluamallaan tavalla. Lisäksi kurssilaiset saivat tehdä vapaasti koristeita kotiin vietäväksi. Oli kyllä ihanaa huomata, miten innoissaan kurssilaiset väsäilivät koristeita ja he saivatkin aikaan melko huikean kakun! Tämä oli kyllä huippuhauska kokemus niin kurssilaisille kuin järjestäjällekin! Tein kuvassa näkyvät suklaavaahtokarkit kurssilaisille maisteltavaksi kastamalla vaniljavaahtokarkkeja minttusuklaa Candy Meltseihin ja koristelin vaahtokarkit nonparelleilla ja sokerimassakukilla.

Isn't it logical to start the wedding themed posts with a bachelorette party? I organized a cake course for a bachelorette party on last saturday. The course was about making sugarpaste decorations. I made a chocolate cake with strawberry mousse filling for the girls to decorate and they also made some decorations that they took home with them. Everyone had such a great time and the girls decorated a pretty awesome cake! I made the chocolate marshmallows for the course by dipping vanilla marshmallows into mint chocolate Candy Melts. I decorated the marshmallows with nonpareils and sugarflowers.








9 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea ja ihanan näköiset nuo vaahtokarkit!

    VastaaPoista
  2. Kiitos koko seurueen puolesta, kakkukurssi oli mahtava kokemus! terveisin Jaana-kaaso

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos! Kurssi oli aivan ihana, ja kakku kerrassaan herkullinen, mums! Kiitos Emma, sydän sykkyrällään kiitän! <3 morsmaikku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ilo kuulla, että kurssi oli mieleinen ja kakku maistui! Olitte kerrassaan huippu porukka! Oikein ihania hääjuhlia Espanjan lämmössä!

      Poista
  4. Millä teet nämä täydelliset sydämet http://absolutelywhite.blogspot.fi/2012/08/viikonloppuna-maistellaan-kakkua.html? Olen etsinyt juuri tuollaista muottia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin muutama vuosi sitten Lidl:stä (heh sieltäkin voi löytää kakkutarvikkeita :D) pikkuleipämuotin, jolla tein nuo sydämet. Muotissa on pyöreän muotin keskelle kiinnitettävä metallinen sydänmuotti, jolla tehdään sydämen muotoinen "reikä" keksin keskelle. Käytin siis vain tuota keskiosaa näiden sydämien tekemiseen. Valitettavasti veikkaan, että Lidl:ssä ei ole enää saatavilla näitä muotteja, mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos ne tulevat uudestaan myyntiin :)

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta, hihihih aikamoinen löytö!! :) Täytyy itsekin pitää silmät auki jatkossa sellaisissakin paikoissa, joista ei uskoisi löytävänsä mitään tuollaista.

      Poista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...