perjantai 18. tammikuuta 2013

TÄHTIKAKUT - STAR CAKES



Tallaiset kakut tein ihanaa sisustusblogia nimelta Sally's pitavalle blogiystavalleni. Tarkoituksena oli rakentaa joulukokonaisuus, jossa teemoina ovat valkoinen hopea ja tahdet. Kakku on meheva porkkanakakku tuorejuustotaytteella ja kuppikakut ovat piparkakkukuppikakkuja valkosuklaakuorrutteella. Kyseisessa blogissa on lisaa kuvia kakuista kahdessa postauksessa:

http://countrysally.blogspot.com/2012/12/joulupuu-on-rakennettu.html
http://countrysally.blogspot.com/2012/12/tahtikakku-tahtitytto.html

Nama yhteistyoprojektit muiden bloggaajien kanssa ovat kylla aina supermukavia. Kun yhdistaa voimat saadaan yleensa hienoja juttuja aikaiseksi. Tuo tyylikas kakkutarjotin on Sallylta lainattu.

Pahoittelut kirjaimien puuttumisesta. Olen talla hetkella Sri Lankassa pienessa nettikahvilassa kirjoittamassa tata postausta. Taalla tuoksuu suitsukkeet ja viereisella koneella kahvilan omistaja katsoo youtubesta curryn valmistusvideoita. Sri Lanka on kerrassaan niin upea paikka, etta voin luvata, etta muutama matkapostaus on tulossa kunhan kotiudun ja saan matkakuvat koneelle!






2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia! Ja ai, miten herkullinen tuo kakku olikaan! Kiitos vielä ihanainen ;) Arvelinkin, että taidat olla matkoilla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihanaa kuulla, että kakku maistui! Kivaa, että sai tuon ihanan kakkulautasen kuviin mukaan :)

      Poista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...